Afgestudeerd en nu?

Na 4 jaar lang te hebben gestudeerd en eindelijk je diploma op zak te hebben. Kom je in een situatie terecht waarbij je jezelf afvraagt, wat je nu eens zal gaan doen. Verder studeren of toch een Full time baan, of zelfs reizen en meer van de wereld zien. Om een antwoord op die vraag te krijgen, is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je leuk vind en wat je uiteindelijke doel is. De laatste paar weken heb ik er veel over nagedacht en veel met mensen erover gesproken. Het is natuurlijk niet makkelijk om beslissingen te nemen over je toekomst die jezelf in de hand hebt. Om een duidelijker beeld te krijgen van de mogelijkheden van het verder studeren of beginnen met werken zijn er een paar leuke evenementen. Zoals afgelopen dinsdag de Work in Fashion event, waar je kennis kunt maken met bedrijven in de mode branche, of de career event die eraan gaat komen. Voor het studeren in de Verenigde Staten ben ik afgelopen week geweest naar de Fulbright event waar studenten aan het woord komen die in de Verenigde Staten hebben gestudeerd. Het bezoeken van zulke evenementen geeft je geen garantie op het antwoord op jou toekomst vraag, maar geeft je wel een beter beeld van de verschillende mogelijkheden.

Good luck and i will keep you posted!

Mijn Overige Blogs

Door: Weiyi wo 18 aug 2010

Vanaf vandaag is The NEW and IMPROVED Dames.nl online. Lees Alles over Beauty, Fashion, Lifestyle and Career alles waar wij vrouwen (mannen) van houden of willen weten, geschreven door de leuke... Lees Verder

Door: Weiyi wo 18 aug 2010

 

Alles wat je nodig hebt is passie, doorzettingsvermogen en de juiste mensen om je heen. If you get that right, Girl you can take over the world!